IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Трейнър за трудното начало с бебето Райли

26 април 2021 17 50

Изпълнителката признава, че синът ѝ е прекарал няколко дни в интензивното

Снимка: БГНЕС

Синът на Меган Трейнър е истински боец.

27-годишната изпълнителка роди първото си дете – Райли – през февруари, но не всичко е било цветя и рози. Колкото и вълнуващ да е бил моментът, той е бил изпълнен и с няколко притеснителни часове, тъй като бебето е трябвало да остане в интензивното. Синът на Трейнър се ражда една седмица по-рано с перфектното тегло от 3400 грама.

Оказва се обаче, че Райли е имал малко трудно начало. Меган сподели видео в социалната мрежа TikTok, на което показва първите дни от майчинството и отглеждането на сина си. На кадрите се вижда как бебето на изпълнителката е приковано към тръби и монитори докато се лекува в интензивното отделение. Това, което най-много тежало на Меган през тези дни е, че не е могла да бъде постоянно до сина си. На някои от сцените в клипа се вижда как тя плаче докато гледа Райли през телефона.

„Имахме трудно начало, но Райли е перфектен, щастлив и здрав“, пише изпълнителката в Instagram, където също сподели видеото. Тя допълва, че се чувства късметлийка да бъде негова майка.

Меган се омъжи за Дарил Сабара през декември 2018 година навръх 25-ия си рожден ден. Двамата обявиха бременността миналия октомври с публикация в социалните мрежи. „Винаги сте знаели колко много съм искала да бъда майка. С Дарил сме изключително щастливи да ви съобщим, че този малък красавец ще се появи рано през следващата година“, написа тогава Трейнър. Съпругът ѝ добави, че няма търпение да започне семейството си с нея.

През декември изпълнителката съобщи, че е диагностицирана с гестационен диабет, който се среща доста често при бременни жени. Състоянието може да доведе до ниски нива на глюкоза при новородени и да ги направи по-уязвими към развитие на дихателни проблеми. Засега Райли се чувства добре, като Меган благодари на всички лекари и сестри, които са се грижили за него през тежките му периоди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари